Livsværdier og coaching

Stå stærkt i livet

Coaching og livsværdier er med til at give mening, helhed og balance i dit liv. I en coachingproces vil du opdage, hvordan du finder mod og gejst til at følge dit hjerte, udleve dit potentiale og leve i overensstemmelse med dine inderste ønsker og livsværdier. Du kommer til at kende dig selv og stå stærkt i livet.

I et coachingforløb identificerer du dine drømme, ønsker og mål. Det kan være på et enkelt livsområde eller livet som helhed – intet er for stort og intet for småt.

Nogle gange er store forandringer på sin plads, andre gange er løsningen mindre justeringer – eller en accept af tingene, som de er. Pointen er, at du gør det bevidst og i erkendelse af, hvad du ønsker.

Både coaching og processen med at finde dine livsværdier er en anden måde at samtale på, end når du taler med venner, familie eller kolleger. Det er strukturerede metoder med fokuserede spørgsmål og værktøjer, som har basis i Sofia Manning/ICFs gennemprøvede system. 

Samtalerne skaber vækst og udvikling i den retning, du ønsker – med fokus på dine værdier og det, som giver mening for dig.

Jeg tilbyder...

Malene personlig coaching

Personlig coaching

Jeg hjælper dig med at finde balancen i dit liv. Når du er fastlåst, mærker uro eller “skurren” i livet, så kan personlig coaching være løsningen.

LOVE

Værdiproces for par

Bevidste livsværdier gør, at I står stærkere som par. I investerer i jeres fremtid og tager fælles ansvar for at pleje jeres forhold.

Blomster

Personlig udvikling

Personlig udvikling handler om at få flere perspektiver til rådighed.  Deltag i korte undervisningssessioner med stort personligt udbytte.

Tilmeld dig nyhedsbrevet


Jeg er interesseret i at modtage nyhedsbrev om:

Når du trykker send, modtager du en velkomstmail. Husk, at tjekke dit spam-filter eller uønsket post.