Livsværdier – parløb

Stå stærkere sammen som par

Jeres fælles fremtid
Bevidste fælles livsværdier gør, at I står stærkere som par. Når I kender hinandens inderste værdier og drømme, bliver det nemmere at gå i samme retning, prioritere og tage fælles beslutninger.
Og det bliver nemmere at acceptere hinandens forskelligheder.
Særligt vigtigt bliver det, når livet forandrer sig. Pludselig står I der og har brug for et nyt syn på, hvad der er vigtigt. Det kan være når I vil have børn, eller når børnene skal til at flytte hjemmefra. Det kan være når den ene part bliver syg eller bliver tilbudt et tidskrævende job. Værdierne er grundlaget for jeres samliv og kan bringe mere nærhed, helhed og mening ind i jeres forhold.

Parcoaching og værdiafklaring er anderledes end parterapi. Hos mig har I fokus på fremtiden. I tager fælles ansvar for at pleje jeres fællesskab og samhørighed. 

Kontakt mig

Telefon 21 73 69 26 eller her, hvis I har spørgsmål eller særlige ønsker til lige netop jeres forløb. Vi taler altid sammen i telefonen, inden I beslutter jer for, om I ønsker en værdiafklaring hos mig.

Forløbet foregår enten hos mig i Odense eller online.

Livsværdier
Coaching for par
Metode

At lære at leve efter bevidste fælles værdier er en proces. Derfor tager jeres fælles værdiafklaring ca. 4 måneder med coachende samtaler, refleksionsøvelser mellem sessionerne samt mulighed for mailkorrespondance i hele perioden. 

Processen med at finde jeres livsværdier er en anden måde at samtale på, end når du taler med venner, familie eller kolleger. Det er en struktureret metode med fokuserede spørgsmål og værktøjer, som har basis i Sofia Manning/ICFs gennemprøvede system. 

Referencer

“Du har hjulpet os med at sætte ord på, hvad der er vigtigt for os som par – nemlig tosomhed, nærvær og omsorg for hinanden”.

“Nu glæder vi os til at blive gamle sammen”.

Ægtepar efter værdiproces.

Jeg tilbyder også

Malene personlig coaching

Personlig coaching

Jeg hjælper dig med at finde balancen i dit liv, når du er fastlåst, mærker uro eller “skurren” i livet. Coaching og værdiafklaring bringer klarhed.

Blomster

Personlig udvikling

Personlig udvikling handler om at få flere perspektiver til rådighed.  Deltag i korte inspirationstimer med stort personligt udbytte.

Livsværdier

Værdiafklaring

Når livet føles svært eller stressfyldt, når du har svært ved at tage beslutninger eller mærke dig selv, kan det være fordi dine inderste værdier ikke passer med det liv du lever.

Tilmeld dig nyhedsbrevet


Jeg er interesseret i at modtage nyhedsbrev om:

Når du trykker send, modtager du en velkomstmail. Husk, at tjekke dit spam-filter eller uønsket post.