Personlig udvikling

Online inspiration i personlig udvikling

  • Har du brug for afklaring i dit liv?
  • Trænger du til at se fremad med energi og optimisme?
  • Er der et ønske i dit liv, du har svært ved at realisere?
  • Vil du være bedre til at mærke, hvad du virkelig vil?
  • Står du i en livskrise eller forandringsproces?

 

Personlig udvikling handler om at få flere perspektiver til rådighed. Når du tør skue ind i dig selv, vil du lære nye sider af dig selv at kende. Det betyder, at du får mulighed for at folde dine potentialer ud og  være i verden på en ny og mere hensigtsmæssig måde.

Personlig udvikling sker, når du tør åbne dig for nye indsigter – også de sider af dig selv, som er mindre “pæne”. Din øgede bevidsthed gør, at du kan handle mere konstruktivt og med større integritet og lethed i livet.

I stedet for udelukkende at imødekomme andres krav og forventninger vil du blive bedre til opdage og udvikle kvaliteter, værdier og styrker hos dig selv.
 
Herunder kan du læse om din unikke mulighed for at lære konkrete redskaber og få inspiration til din personlige udvikling.  
 
Undervisningen foregår online, men er tilrettelagt som var det undervisning ved fremmøde. Det betyder, at du bedes tænde dit kamera. Det giver større tryghed for alle,  og det mig en mulighed for at se, hvordan min undervisning lander hos dig. Af samme grund optages undervisningen ikke. 
 
Prisen for deltagelse er 95 kr. pr. gang – dog er undervisning i LIVSHJULET gratis. Maks. 20 deltagere pr. session.

Læs om sessionerne og tilmeld dig her

Følelser

Livshjulet  – få overblik

Du kan mærke, at du er utilfreds i livet. Men du har svært ved at finde ud af, om det er parforholdet, din sundhed, børnene, dine relationer, dit arbejde….(fortsæt selv)…det er galt med. Når du har svært ved at overskue, hvor du skal starte og slutte, så er livhjulet en hjælp. 

Livshjulet giver dig overblik og mulighed for at fokusere på et livsområde ad gangen. GRATIS.

Dato: Afholdt 14.8. 

Ny dato på vej – få først besked ved at tilmelde dig mit nyhedsbrev

This way

Livsværdier

Livsværdierne sætter retningen i dit liv. Livsværdierne er det grundlag, du træffer beslutninger på. Men de fleste mennesker er ikke bevidste om deres værdier.  

Du lærer, hvad en livsværdi er for en størrelse – og hvad du kan bruge værdierne til. Vi laver en kort øvelse, som kan være med til at give dig en idé om, hvilke værdier dit liv skal bygge på.

Dato: Afholdt 28.8.

Ny dato på vej – få først besked ved at tilmelde dig mit nyhedsbrev

Helterejsen 1

Helterejsen

Helterejsen er en model, som forklarer den indre rejse, du er på i en transformationsproces. Livsforandringer kan være selvvalgte eller opstå på baggrund af en livskrise. I begge tilfælde er Helterejsen en ramme, du kan bruge, til at forstå, hvad der sker med dig i processen. 

Står du på kanten til noget nyt, kan Helterejsen give dig mod til at komme videre.

Dato: Søndag den 18. sept. kl. 19-20.

Malene personlig coaching

Din personlige fortælling

Hvad fortæller du om dig selv? Hvilke ord bruger du, og hvordan påvirker det dig indvendigt? Ofte har vi en fasttømret fortælling om, hvilke livssituationer eller relationer der er årsag til, at vi er havnet, hvor vi er i livet.  

Lær at vende det rundt og skabe en ny fortælling, hvor du tager ansvar for dit eget liv. En fortælling, hvor din historie bliver afsæt for en konstruktiv fremtid.

Dato: Søndag den 9. oktober kl. 19-20.

Running shoes

At være i livet

Bebrejder du dig selv, når du ikke får gjort det, du har sat dig for? Presser du mere og mere ind i programmet, så du er lige ved at vælte? Når du vil for meget, udtømmer du dine ressourcer.

I denne time får du inspiration til, hvordan du kan rydde op i dit liv og fjerne det, som fylder for meget.  På den måde kan du være mere bevidst til stede til gavn for både dig selv og  andre.

Dato: Søndag den 23. okt. kl. 19-20.

Selvomsorg

Selv-omsorg og energi

Er du rigtig god til at tage dig af andre, men glemmer dig selv? Nogle gange kan det føles enormt egoistisk at sætte dig selv først. Men det kan også være nødvendigt! 

I dag taler vi om, hvordan værdierne omsorg og selv-omsorg hænger sammen. Og om hvordan selvomsorg er grundlaget for den energi, du skal bruge til at yde omsorg for andre. Væk med den dårlige samvittighed.

Dato: Søndag den 13. nov. kl. 19-20.

Mindfulness

Metoder til nærvær og ro

Når vi taler om at finde mere nærvær eller ro i livet, bliver den stillesiddende meditation ofte fremhævet.  Efter 20 år som yogalærer ved jeg, at denne metode langt fra altid er den nemmeste eller bedste for alle. 

Jeg giver dig inspiration til forskellige metoder til mere nærvær, ro og flow, som du kan bruge i hverdagen. Metoderne tager udgangspunkt i yoga og mindfulness.

Dato: Søndag den 4. dec. kl. 19-20.

Målsætning

Nytårsmålsætning

Nytåret er tiden, hvor du siger farvel til det gamle og byder noget nyt velkomment. Et “forsæt” er noget, du har til hensigt at gøre – som regel noget anderledes, end du plejer.

I dag taler vi om, hvordan du kan skabe et realistisk forsæt, altså en målsætning for dig selv i det nye år, som holder. Hvad vil det give dig? Hvad er dit første lille, men vigtige skridt i den retning, du ønsker?

Dato: Søndag den 8. januar kl. 19-20.

Body pain

Hvad kroppen fortæller

Kroppen sender mange signaler i løbet af en dag. Spørgsmålet er, om du forstår at lytte til dem? Eller overhører du kroppens tegn på, at du er gået over en grænse?

Dagens session handler om at behandle dig selv godt. Du får en øvelse, som lærer dig at lytte til, hvad din krop fortæller og handle på det. Grænsesætning og respekt for dig selv og kroppens signaler er key words.

Dato: Søndag den 22. januar kl. 19-20.

Tilmeld dig nyhedsbrevet


Jeg er interesseret i at modtage nyhedsbrev om:

Når du trykker send, modtager du en velkomstmail. Husk, at tjekke dit spam-filter eller uønsket post.