Cookie- og persondatapolitik

Persondatapolitik

Jeg behandler dine data i overensstemmelse med EU’s databeskyttelsesforordning (GDPR) og gældende lovgivning på området. Og som udgangspunkt gemmer jeg så få data som muligt og behandler data om dig fortroligt. Jeg gemmer kun persondata, som jeg bruger i forbindelse med vores samarbejde, fx dit navn, adresse, mailadresse og telefonnummer. Skulle det blive nødvendigt at gemme andre data (personfølsomme data som fx race, køn, alder), aftaler jeg det eksplicit med dig.

Jeg sender nyhedsbreve til dig, som har indsendt mailadresse via annoncer. Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet igen.

Dine data gemmer jeg kun, så længe jeg har brug for dem, og du kan til enhver tid skrive til mig, hvis du gerne vil vide, hvilke data jeg har liggende på dig og få dem slettet. Dog kræver lovgivningen, at jeg gemmer data til brug for regnskab og bilag i op til fem år.