Om mig

Den hurtige

Selvstændig coach med speciale i værdiafklaringer og personlig coaching samt coaching for pårørende. 

  • Life- og businesscoach hos Sofia Manning, 2021
  • Funktionsleder i Rehabiliteringsafdelingen, OUH, 2021
  • Master i Offentlig Kvalitet og Ledelse (MPQM), Syddansk Universitet, 2019
  • Yogalærer, 4-årig uddannelse hos Weg der Mitte/Europäisches College für Yoga und Therapie, Berlin og Gerode, Tyskland, 2002-2006
  • Yogalærer, 2-årig uddannelse hos Integral Yoga/Kirsten Breland, København, 1999
  • Bachelor i idræt, Københavns Universitet, 1992

 

Jeg har boet i alt 9 år i Berlin, Bangladesh og Paris. Jeg har 3 voksne børn i 20’erne.

Den grundige

Min mission er at udføre dybdegående værdiafklaringer og personlig coaching for pårørende og omsorgspersoner, så du står stærkere i dig selv med større bevidsthed, mening og livskvalitet.

Som coach har jeg en solid faglig og menneskelig ballast at trække på: Jeg ved, hvordan det føles at stå med en følelse af frygt og afmagt, når livet viser sig fra den svære side.

Særligt da jeg for ca. 10 år siden var enlig mor til tre børn og samtidig pårørende til min datter, der var alvorligt syg, erfarede jeg, at det var en kæmpe støtte at have tydelige livsværdier.

Jeg ved, at et tydeligt værdigrundlag viser mig, hvordan jeg passer på mig selv, tager beslutninger og giver mig roen og styrken til at følge mit hjerte. Jeg ved, at livet ikke altid er lykkeligt, men at det alligevel kan give mening.

Jeg er uddannet life- og businesscoach hos Sofia Manning/ICF. Mit speciale er at hjælpe mennesker – og særligt pårørende – til at finde deres livsværdier og dermed et stærkt fundament i livet. Derfor arbejder jeg bl.a. i Foreningen Spiseforstyrrelser og Selvskade, hvor jeg coacher og rådgiver både patienter, pårørende og fagprofessionelle.

Tidligere havde jeg gennem 13 år en karriere på Odense Universitetshospital, hvor jeg til slut var funktionsleder for fire faggrupper i Rehabiliteringsafdelingen. Min erfaring med livsværdier bragte jeg videre ind i ledelsesarbejdet. Værdierne var det fundament, jeg stod på, det jeg tog beslutninger ud fra, måden jeg navigerede på – særligt i store forandringsprocesser.

Yoga, bevægelse og træning har altid været en stor og vigtig del af mit liv. Jeg har en bachelor i idræt og mere end 20 års undervisningserfaring i yoga. For mig er yoga andet og meget mere end den fysiske yoga. Det er meditation, nærvær, bevidsthed og åndelighed omsat til handlinger i hverdagen.

Jeg har boet i Paris, Bangladesh og Berlin. Det har givet mig en åbenhed og interesse for andre kulturer, for mennesker og forskellige måder at leve på. Via Dansk Flygtningehjælp er jeg netværksperson for en kurdisk familie fra Syrien.

Grundlæggende er jeg nysgerrig efter, hvad mennesker tænker, hvordan de lever og håndterer livets udfordringer. Derfor brænder jeg for coaching og dens muligheder for at hjælpe mennesker til større bevidsthed, mening og livskvalitet.