Om mig

Den hurtige

Coach med speciale i stresshåndtering og værdiafklaring.

  • Coach masterfag: Stresshåndering, par- og relationer, teamcoach
  • Life- og businesscoach hos Sofia Manning, 2021
  • Til daglig: Funktionsleder i psykiatrien i Vejle
  • Master i Offentlig Kvalitet og Ledelse (MPQM), Syddansk Universitet, 2019
  • Yogalærer, 4-årig uddannelse hos Weg der Mitte/Europäisches College für Yoga und Therapie, Tyskland, 2006
  • Yogalærer, 2-årig uddannelse hos Integral Yoga/Kirsten Breland, København, 1999
  • Bachelor i idræt, Københavns Universitet, 1992
  • Privat: Jeg har boet i alt 9 år i Berlin, Bangladesh og Paris. Jeg har 3 voksne børn.

Den grundige

Min mission er at guide dig til at stå stærkere i dig selv. At give dig en fundament med større bevidsthed, mening og livskvalitet. 

Som coach har jeg en solid faglig og menneskelig ballast at trække på: Jeg har taget store beslutninger i mit liv om at leve i udlandet, skifte karrierespor, og jeg ved, hvordan det føles at stå med en følelse af frygt og afmagt, når livet viser sig fra den svære side.

Særligt da jeg for nogle år siden var enlig mor til tre børn og samtidig pårørende til min 10-årige datter, der var alvorligt syg med anoreksi, erfarede jeg, at tydelige livsværdier var en støtte for mig.

Jeg ved, at et tydeligt værdigrundlag viser mig, hvordan jeg passer på mig selv, tager beslutninger og giver mig roen og styrken til at følge mit hjerte. Jeg ved, at livet ikke altid er lykkeligt, men at det alligevel kan give mening.

Jeg er uddannet life- og businesscoach hos Sofia Manning/ICF og har desuden specialiseret mig som stresscoach, par- og relationscoach samt teamcoach. Jeg arbejder som funktionsleder i psykiatrien og tager derfor kun få klienter ad gangen. Tidligere har jeg arbejdet frivilligt i Foreningen Spiseforstyrrelser og Selvskade som coach og rådgiver.

Livsværdier er en vigtig del af mig. De udgør det fundament, jeg står på, og er det grundlag, jeg tager beslutninger ud fra i mit liv – både privat, som selvstændig og som leder. 

Yoga, bevægelse og træning har altid været en stor og vigtig del af mit liv. Jeg har en bachelor i idræt og mere end 20 års undervisningserfaring i yoga.

For mig er yoga andet og meget mere end den fysiske yoga. Det er meditation, nærvær, bevidsthed og åndelighed omsat til handlinger i hverdagen.

Jeg har boet i Paris, Bangladesh og Berlin. Det har givet mig en åbenhed og interesse for andre kulturer, for mennesker og forskellige måder at leve på. Via Dansk Flygtningehjælp er jeg netværksperson for en kurdisk familie fra Syrien.

Grundlæggende er jeg nysgerrig efter, hvad mennesker tænker, hvordan de lever og håndterer livets udfordringer. Derfor brænder jeg for coaching og dens muligheder for at hjælpe mennesker til større bevidsthed, mening og livskvalitet.