Om mig

Den hurtige

Selvstændig coach med speciale i værdiafklaringer og personlig coaching. 

  • Life- og businesscoach hos Sofia Manning, 2021
  • Master i Offentlig Kvalitet og Ledelse (MPQM), Syddansk Universitet, 2019
  • Lægesekretær, OUH, 2011
  • Yogalærer, 4-årig uddannelse hos Weg der Mitte/Europäisches College für Yoga und Therapie, Berlin og Gerode, Tyskland, 2002-2006
  • Yogalærer, 2-årig uddannelse hos Integral Yoga/Kirsten Breland, København, 1999
  • Bachelor i idræt, Københavns Universitet, 1992

Jeg har boet i alt 9 år i Berlin, Bangladesh og Paris. Jeg har 3 voksne børn i 20’erne.

Den grundige

Min mission er at udføre dybdegående værdiafklaringer, som skaber transformation for ledere, private og par. Målet er, at livet skal føles som en helhed og give mening.

Som coach har jeg en solid faglig og menneskelig ballast at trække på: Efter en karriere på 12 år i sundhedsvæsnet har jeg uddannet mig til life- og businesscoach hos Sofia Manning/ICF. Forinden arbejdede jeg mig på Odense Universitetshospital fra elev via lægesekretær over projektmedarbejder og en master i offentlig kvalitet og ledelse til funktionsleder for fire faggrupper.

Som ny funktionsleder gennemgik jeg selv en proces, hvor jeg fandt mine grundlæggende værdier. Værdierne var det fundament, jeg stod på, det jeg tog beslutninger ud fra, måden jeg navigerede på – særligt i store forandringsprocesser

Perioden i sundhedsvæsnet har givet mig stort indblik i og forståelse for de problematikker, som rør sig der – både ud fra et medarbejder- og et ledelsesperspektiv. Efter at have været en del af en større organisatorisk forandringsproces, hvor mit job forsvandt, valgte jeg at ændre mit arbejdsliv og forfølge det, som giver mit liv helhed og mening: Et selvstændigt liv med blikket rettet mod det enkelte menneske. 

Livet går ikke bare derudaf på en snorlige vej. Livet har også budt på kæmpe bjerge, der skulle forceres og omveje, der skulle løbes. Jeg ved, at det er vigtigt at have redskaber til at komme videre på bedste vis. Det er coaching – med et tydeligt værdigrundlag –  og yoga som hjælper mig til at finde mit potentiale, min ro og styrken til at følge mit hjerte, så jeg er der, hvor jeg ønsker at være.  

Når jeg underviser i yoga har jeg en solid ballast at trække på: Bachelor i idræt, mere end 20 års undervisningserfaring i yoga med en 2-årig yogalæreruddannelse i København og en 4-årig uddannelse hos Weg Der Mitte i Tyskland. 

Jeg har boet i Paris, Bangladesh og Berlin. Det har givet mig en åbenhed og interesse for andre kulturer, for mennesker og forskellige måder at leve på. Via Dansk Flygtningehjælp er jeg netværksperson for en kurdisk familie fra Syrien.

Grundlæggende er jeg nysgerrig efter, hvad mennesker tænker, hvordan de lever og håndterer livets udfordringer.

Tilmeld dig nyhedsbrevet


Jeg er interesseret i at modtage nyhedsbrev om:

Når du trykker send, modtager du en velkomstmail. Husk, at tjekke dit spam-filter eller uønsket post.