Personlig coaching

Meningsfuld livsforandring

Hvad længes du efter? Måske er det tydeligt for dig, men du har svært ved at få drømmen realiseret? Måske er det en fornemmelse af, at du sidder fast eller en fornemmelse af ubalance, men du har svært ved at præcisere, hvad det er? Når livet byder på modstand eller det hele forekommer lidt tåget, så kan personlig coaching hjælpe dig videre. 

Du kan komme til mig med et specifikt mål eller en drøm, du ønsker at realisere. Eller jeg kan hjælpe dig med at blive afklaret i forhold til, hvad der er vigtigt i dit liv. Du finder frem til hvilke små eller store forandringer, der bringer dig skridt for skridt i en retning, som giver mening for dig.

Fornemmelsen af ubalance eller “skurren” kan også være et udtryk for, at du ikke lever i overensstemmelse med dine livsværdier. Her kan en værdiafklaring give dig fundamentet til at leve det liv, du drømmer om. 

Som din personlige coach arbejder jeg ud fra Sofia Mannings gennemprøvede 6-trins-model. Længere nede på siden kan du læse, hvad andre har fået ud af personlig coaching eller værdiafklaring.

Personlig coaching foregår online eller i Odense.

Livsværdier

Det er dit liv

Som coach støtter jeg dig i at nå dertil, hvor du ønsker at være – i dit privatliv såvel som dit arbejdsliv. Sammen finder vi frem til, hvordan du opnår positive, varige forandringer i dit liv. Her er eksempler på, hvad jeg har hjulpet andre med:

  • At turde finde det rette job eller studie
  • Omsætning af kreative idéer til handling
  • Opgør med utilstrækkelighedsfølelse
  • At få økonomisk overskud ved at flytte
  • Ændring af uhensigtsmæssige vaner
  • At slippe unødige bekymringer
  • At kunne sige nej og finde overskud til sig selv
  • Finde arbejdsglæden igen uden at skifte job
  • At genfinde feminitet og seksualitet

 

Vi taler altid sammen i telefonen, inden du beslutter dig for, om du ønsker et coachingforløb hos mig.

Kontakt mig på:
Tlf.: 21 73 69 26 eller her for flere oplysninger eller aftale.

Reference

“Tusind tak for endnu en fantastisk session.

Du har i den grad stillet de rigtige spørgsmål, som fik mig til at indse, at jeg kan godt, jeg er god nok! Den forhindring der har været størst i denne proces – det har være mig selv!

Planen er lagt og jeg er nu klar til at tage det første skridt ud i mit nye arbejdsliv”.

Lone, selvstændig

 

Reference

Jeg mærker virkelig også mine sanser så meget mere nu. Dufte, lyde, smage, varme og kulde på huden og mærker mig selv – hvad jeg vil og ikke vil, og hvad der er godt for mig. Hold da op, jeg er blevet vækket – det er så befriende.

Så tak, tak, tak for at “redde” mig – eller vække mig! Jeg sender dig ugentligt taknemmelige tanker for den forskel, som du har gjort for mig.

Janni, ansat hos speciallæge

Reference

“Det betyder så meget for mig med den hjælp, du har givet, og de tanker, du har sat i gang hos mig. Det bliver en enorm styrke for mig, at jeg har lært at lytte efter mig selv, mærke i maven og simpelthen tage mig selv seriøst og prioritere mig selv.”

Jannie, sekretær

Reference

“At sætte ord på sine drømme og ikke mindst bekymringer kan være meget grænseoverskridende, men med din enormt nærværende, opmuntrende og støttende facon, fik du mig hurtigt til at åbne mere op, end jeg normalt er tryg ved.

Du fik mig til at sætte ord på mine egne begrænsende overbevisninger samt være konkret i forhold til, hvad mit næste skridt på vejen skal være, så stor tak fra mig.

Anne-Marie, står ved en skillevej