Livsværdier

Livsværdier er dit fundament

At blive pårørende kan føles som et jordskælv. Du står i en situation, du ikke selv har valgt – og ofte med store følelser i spil. Dit liv og den hverdag, du kender, ser pludselig helt anderledes ud. Du har brug for at finde et nyt fundament i din hverdag og i din rolle som pårørende.

At blive afklaret om dine livsværdier, og at lære at leve efter dem, er en proces, som giver dig et nyt fundament. Dine livsværdier er dit livs GPS, det grundlag du træffer beslutninger på – bevidst eller ubevidst.

Bevidste livsværdier skaber overensstemmelse mellem dit indre og dit ydre. På den ene side dine tanker og følelser, på den anden side det, du siger og dine handlinger. 

På den måde er værdigrundlaget med til at skabe helhed og integritet, så du står stærkt i livet og i rollen som pårørende.

Jeg er specialist i at guide dig til værdiafklaring og dermed et nyt ståsted i livet. Du kan også vælge at lave en værdiafklaring fælles med det menneske, du er pårørende til.

Vil du finde ud af, om en værdiafklaring er noget for dig, så book en gratis indledende samtale på ca. 20 min. 

Nedenfor giver jeg eksempler på livsværdier. Du kan også læse mere om værdiafklaringsprocessen på min blog her.

Livsværdier - hvad er det?

Livsværdier kan defineres som egenskaber eller mål på et følelsesmæssigt plan. Værdierne er udgangspunkt for de handlinger, du foretager i dit liv.

For de fleste mennesker er livsværdierne ubevidste. Når du gennemgår en værdiafklaring, bliver værdierne bevidste for dig. Når du kender dine værdier og ved, hvordan du skal leve dem i din hverdag, får du et unikt redskab til at guide dig og tage bevidste beslutninger i dit liv.

Du kan få inspiration til dine livsværdier i denne liste med mere end 80 værdiord: 

Personlig coaching
Livsværdier

Fra ord til handling

Når du bruger dit værdigrundlag som aktivt redskab i din hverdag, vil det give dig følelsen af at leve et værdifuldt liv. Et liv, hvor du vælger, hvad (og hvem) der virkelig betyder noget for dig.

Det er ikke nok, at du finder de fine “værdiord”. Hos mig finder du også ud af, hvordan du omsætter ordene til handling. 

Hvad skal du gøre anderledes fremover, så dine værdier lever? Hvilke handlinger – eller automatiske reaktioner – skal du ændre, for leve det liv, du ønsker? På den måde går du skridt for skridt i retning hen mod et liv i balance, hvor du står stærkt i dig selv.

Kontakt mig:
Telefon 21 73 69 26 eller her, hvis du har spørgsmål eller har særlige ønsker til lige netop dit forløb.

Forløbet foregår enten hos mig i Odense eller online.

Reference

“Jeg mærker virkelig mine sanser så meget mere nu. Dufte, lyde, smage, varme og kulde på huden og mærker mig selv – hvad jeg vil og ikke vil, og hvad der er godt for mig. 

Hold da op, jeg er blevet vækket, det er så befriende.”

Janni, mor, ansat hos speciallæge

Reference

“Hej Malene

Tusind tak. Det har været en fed rejse, og jeg får lyst til at grave dybere. 

X., selvstændig grafiker

Reference

“Jeg er helt høj og dybt taknemmelig efter dagens session: Gennemgang og refleksion over mine værdier og hvordan jeg husker mig selv på at få mine værdier til at leve. 

Jeg glæder mig allerede til næste session”.

Lone, selvstændig

Reference

“Jeg har opnået mere ro og forståelse for både min tidligere, nuværende og fremadrettede adfærd i forhold til mine værdier. Jeg vil til enhver tid anbefale Malene som coach pga. hendes dygtighed, respekt, tillid, professionalisme og ærlighed. Stor anbefaling herfra”.

Wicki, sekretær

Tilmeld dig nyhedsbrevet


Jeg er interesseret i at modtage nyhedsbrev om:

Når du trykker send, modtager du en velkomstmail. Husk, at tjekke dit spam-filter eller uønsket post.