Et retreat kan ændre dit liv

Jeg oplever utroligt mange mennesker, som lever deres liv i utilfredshed. Helt grundlæggende utilfredshed med deres job, parforhold, sundhed, økonomi…

Når du tager på retreat, betyder det, at du “træder tilbage”. Du tager væk fra hverdagen, smider mobilen væk (“der dårlig forbindelse, jeg lægger på…vi kan tale sammen om nogle dage”). Og så er der fred og ro til at mærke, hvad du har brug for i dit liv for at ændre utilfredsheden til liv, lyst og glæde.

Personlig udvikling = indre ombygning

Der skal en omrokering af de indre byggesten til, når du skal træde ud af hamsterhjulet og gøre noget nyt.

Hvis du skal ombygge et hus, så laver du en plan og går frem efter den – med omveje, forhindringer, smutveje og ændringer undervejs.

Hvis du skal lave indre ombygning, så har du også brug for en plan. En plan som opstår, når du mærker dig selv, dine drømme, ønsker og mål. Det er bare rigtig svært at få ro til at lave planen, når du sidder fast i hverdagens trummerum. Derfor bliver du ved med at leve i utilfredshed.

På et retreat er der mulighed for at mærke dine drømme, mål og ønsker for en ombygget fremtid.

Er det egoistisk at tage på retreat?

Fru Pedersens Have i Vestjylland er en livsbekræftende have, hvor sanserne åbnes. Her finder du ro og fred til at mærke dig selv og sortere i tankerne. Forår og sommer er fyldt med naturens lyde og smukke blomster. Her kan du give dig selv en pause, føle nærværet og tillade dig selv at mærke din lyst og dine drømme.

Når jeg afholder retreat ”Inspiration til Livet” hos Fru Pedersen, er det et meget bevidst valg. Her er højt til loftet. Her kan du lade dig inspirere.

På retreatet ser du fremad. Du finder de livsværdier, som skal være din GPS fremover. Værdierne er din plan for din indre ombygning. Du får samtidig et fællesskab med andre, som går igennem samme proces.

”Inspiration til Livet” handler om din personlige udvikling og om at kigge indad og lægge en plan for ombygningen. På den måde kan du bagefter gå ud i verden og agere på en ny og mere hensigtsmæssig måde, så du bliver mere tilfreds i dit liv. Den tilfredshed og det overskud, du derved får, vil dine omgivelser kunne mærke og få gavn af. Så nej, det er ikke egoistisk at tage på retreat.

Hvornår har du sidst givet dig selv fred og ro?

Læs mere om “Inspiration til Livet” – retreat i Fru Pedersens Have den 16.-18. september

Nyt fra bloggen

I min blog kan du læse om coaching og yoga. Jeg deler ud af mine synspunkter og erfaring med begge dele. Og lidt om livet som helhed.