Sådan får du inspiration til livet

Du kan også skabe positiv forandring i dit liv

Trænger du også til at skabe positiv forandring i dit liv? Vil du gerne træffe flere bevidste beslutninger? Og ønsker du en fornemmelse af mere flow fremfor modstand i dit liv?

Svarer du ”ja”? Så er yoga og coaching helt oplagte redskaber til at støtte dig i den proces.

Her kan du læse om, hvorfor jeg finder mening i at kombinere yoga og coaching i samme forløb. Og du finder mine bud på, hvordan yoga og coaching hver for sig og sammen kan give en helt særlig mulighed for at lære dig selv bedre at kende, få indsigter og inspiration.

Jamen, jeg kan jo ikke lave yoga

Jo, yoga er for alle. De sociale medier, ugeblade m.m. giver ofte indtryk af, at yoga handler om at sno sig, strække sig til umulige og indtage meget kreative stillinger. De flotte glansbilleder fylder for meget. For yoga er ikke det, som sker udenpå. Yoga er det, som foregår indeni dig.

Når jeg ser de skønne mennesker på mine yogahold få en fysisk aha-oplevelse, så ved jeg, at det kan bringe mere med tiden. Når du trækker vejret helt ned i maven, puster ud og slipper en fysisk spænding eller blokering, så er du på rette vej. Du er ved at skabe øget bevidsthed, du er ved at skabe positiv forandring, du er ved at ændre dit fokus fra modstand til flow – lige så stille skridt for skridt.

Når du kommer til yoga hos mig, vil du opleve, at jeg søger at fastholde din opmærksomhed på nøjagtigt det, du er i gang med i netop det øjeblik. Jeg guider dig til at fastholde opmærksomheden på kroppen og åndedrættet. På den måde er der ikke plads til hverdagstanker, bekymringstanker, planlægningstanker. Du er nødt til at være til stede her og nu i rummet, i stillingen, i åndedrættet. Tankerne, og alt det, som ”larmer”, får en pause. På den måde kan du bedre mærke, hvad du virkelig vil, og hvilke længsler og drømme du har.

Men hvordan virker coaching så?

Coaching er en helt anden type samtale, end den du har med en god veninde, familie eller partner. Det er en struktureret metode med fokuserede spørgsmål, som skaber vækst og udvikling i den retning, du ønsker. Du får indsigter og erkendelser, som kan skabe store grundlæggende forandringer eller mindre nødvendige ændringer i dit liv. Du har svarene inde i dig selv, jeg hjælper dig med at finde dem. Undervejs bliver du bevidst om, hvad der forhindrer dig i at nå dit mål, hvad der motiverer dig, og hvordan du bryder et evt. negativt mønster og finder nye alternativer og handlemuligheder.

På den måde øger du din bevidsthed om dig selv. Coaching kan hjælpe dig med at leve indefra og ud. Gennem samtalen vil du opdage, hvordan du finder mod og gejst til at følge dit hjerte, udleve dit potentiale og leve i overensstemmelse med virkeligheden. 

Men når jeg bruger coaching i de unikke kurser som ”Inspiration til livet” eller ”Mit personlige værdigrundlag”, så trækker jeg særlige værktøjer ud af coachingen og bringer dem i spil på en ny måde.

 

Hvorfor kombinere yoga og coaching?

Disse unikke kurser, hvor yoga og coaching begge bringes i spil, giver dig en helt særlig mulighed for at bruge krop og sind i samme proces. På kurset ”Inspiration til livet” får en enkel yogapraksis dig til at være mere til stede her og nu. Når du slipper tankerne, er der plads til at mærke efter, plads til kreativitet og plads til nye, inspirerende vinkler og perspektiver på dit liv.

Det fysiske velvære efter yogapraksis, får dig til at slappe mere af. Og når du har mærket din krop og særligt dit åndedræt (måske på en helt ny måde), kan du også bedre ”mærke efter”. Coaching-værktøjerne sætter derefter fokus på forskellige emner: Hvor i dit liv har du brug for positiv forandring? Hvilke livsværdier skal være til stede, for at du kommer derhen i dit liv, hvor du ønsker at være? Hvordan føles det at befinde sig i en forandringsproces? Og hvordan bringer du mulighed for mere flow ind i dit liv?

Det giver dig et stærkere fundament, når både krop og sind er med i processen.

Hvis du kan se pointen i at kombinere yoga og coaching, og hvis du er nysgerrig efter at få indsigter og inspiration til positive livsforandringer, så læs mere her, hvor jeg præsenterer efterårets to kurser i ”Inspiration til livet”.

Nyt fra bloggen

I min blog kan du læse om coaching og yoga. Jeg deler ud af mine synspunkter og erfaring med begge dele. Og lidt om livet som helhed.